Schilderwerk

Wist u dat vakkundig onderhoud van uw schilderwerk de levensduur van uw kostbare woning bevordert? En door tijdig onderhoud voorkomt u extra kosten. Schilders- en Afwerkingsbedrijf van Driel B.V. staat voor kwaliteit.

Om deze kwaliteit extra te benadrukken zijn wij als gekwalificeerd onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL Garantie (voorheen AF-Erkend). OnderhoudNL Garantie is het bekendste kwaliteitsmerk voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Gegarandeerd de beste kwaliteit schilderwerk

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat we u gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen die met u mee denken. Elke woning, ondergrond, locatie en persoonlijke wensen zijn anders. Daarom adviseren onze specialisten u graag over de juiste werkwijze en de meeste geschikte verfsystemen.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk heeft twee functies. Ten eerste: het beschermt houtwerk, zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de kozijnen. Goed schilder- en kitwerk aan de binnenzijde voorkomt problemen aan de buitenzijde. Ten tweede: binnenschilderwerk zorgt voor een grote verfraaiing van uw interieur. Steeds meer mensen maken gebruik van diverse kleuren in huis, bijvoorbeeld een wandje afwerken met ‘metallic muurverf’. Kleur doet niet alleen warm aan in huis, maar zorgt ook voor rust, sfeer en harmonie.

Op de hoogte van alle ontwikkelingen

Als schildersbedrijf zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op ons vakgebied. De specialisten van Schilders- en Afwerkingsbedrijf van Driel B.V. geven u graag advies over de afwerking op het gebied van kleur- en materiaalkeuze. Op deze manier kunt u uw interieur een stijlvolle uitstraling geven die past bij uw wensen en de stijl van uw pand of woning. Voor het binnenschilderwerk gebruiken wij bij voorkeur water gedragen producten. Deze producten zijn minder belastend voor u, onze schilders en het milieu.

Buitenschilderwerk

De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is de bescherming van onderdelen tegen weersomstandigheden. Goed schilderwerk zorgt ervoor dat materialen, zoals hout, langer mee gaan. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont, is het tijd voor een schilderbeurt van uw woning. Let vooral op de liggende delen van kozijnen. Daar is waar de beschadiging van het schilderwerk aan uw huis of bedrijfspand vaak begint. Wanneer u in de winterperiode uw woning laat schilderen kunt u in sommige gevallen gebruik maken van winterschilderkorting.

Herstel van houtrot

Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Door dit tijdig vast te stellen, kan de schade beperkt blijven en kunt u zich kosten besparen. U kunt ons naast schilderwerken ook inschakelen voor de reparatie van houtrot. Wij kunnen uw houtrot vakkundig repareren, zodat de aantasting onder de reparatie niet verder kan gaan. Als het houtrot al in een vergevorderd stadium is, zullen we u aanraden delen te laten vervangen. Ook dit kunnen we voor u verzorgen. Bent u benieuwd naar de kosten van houtrotreparatie? Neem contact op met ons en we beantwoorden al uw vragen over de kosten van houtrot herstellen.

Lage btw-tarief van 9%

Sinds 2009 betaalt u het lage btw-tarief van 9% voor schilderwerk aan woningen die ouder zijn dan twee jaar. U kunt hierbij denken aan het volgende:

  • De voorbereiding van het schilderwerk
  • Materialen voor het uitvoeren van de werkzaamheden
  • Vervangen van deuren, ramen en kozijnen
  • Voorbehandelingen
  • Lakverven, vernissen en beitsen

Offerte aanvragen

Is uw pand toe aan een onderhoudscontract schilderwerk of sowieso aan een schilderbeurt? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wilt u nog meer weten over onze schildertechnieken of het schilderabonnement? Belt u ons dan.

Over het onderhoudscontract schilderwerk

De offerte die u van ons krijgt, geldt voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk voorkomen dat we bij de eerste onderhoudsbeurt onvoorziene omstandigheden tegenkomen. Mocht dit voorkomen dan zullen we in overleg met u bepalen tegen welke kosten we het kunnen herstellen. De maandprijzen van het schilderabonnement blijven vijf jaar hetzelfde. Daarna brengen we opnieuw een offerte uit. Het vaste maandbedrag is exclusief btw. De btw-kosten kunnen wel variëren. Gaat u verhuizen en hebt u een abonnement, dan ontvangt u van ons een eindafrekening. Het is ook mogelijk dat de nieuwe bewoners uw onderhoudscontract schilderwerk overnemen. Zegt u om een andere reden tussentijds op, dan ontvangt u ook een eindafrekening.