Sauswerk

De muren van een woning of bedrijfspand zijn beeldbepalend. U wilt dan ook dat deze er netjes en goed afgewerkt uitzien. Een muur kan op tal vanverschillende manieren afgewerkt worden Eén van de meest voorkomende en populaire manieren om een muur af te werken is om deze te laten sauzen.

Professioneel sauswerk uit laten voeren

Wanneer u voor van Driel Schildersbedrijf kiest, kiest u voor ervaren specialisten in professioneel sauswerk. 

- Een lagere prijs dan stucwerk

- Er onstaat een mooie egale muur

- Toepasbaar in iedere gewenste kleurstelling

Van groot belang is dat voor het sauzen de muur glad is afgewerkt.Zijn de wanden bijvoorbeeld behangklaar gestuct, dan dienen deze eerst nog sausklaar gestuct te worden. Daarna kan de muur gespoten worden of traditioneel behandeld worden met roller en kwast. Het egaal en kundig aanbrengen zorgt voor een strak resultaat. De vakmensen van van Driel Schildersbedrijf zorgen hiervoor. 

Advies en offerte aanvragen >>

voor alle soorten sauswerk

Er zijn verschillende soorten sauswerk waar we juw muren mee kunnen afwerken. Elke soort verf heeft weer zijn eigen kwaliteiten. Niet elk soort sauswerk is namelijk geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Wij voorzien u graag van goed advies en hebben ervaring met alle soorten projecten. De juiste keuze is bepalend voor de uitstraling en de levensduur.

Advies en offerte voor uw sauswerk

Wij geven u graag inzicht in de uiteindelijke m2 prijs voor het sauzen voor muren. Dit doen wij vanuit helder advies een een offerte. De benodigde afwerking van de muur, de gekozen verf en de wijze van aanbrengen zijn namelijk bepalend voor de uiteindelijk m2 prijs van uw sauswerk. neem gerust contact op. U ontvangt van ons advies op maat gecombineerd met een vrijblijvende offerte

sauswerk