Garantie schilderwerken

Zoekt u een professioneel schildersbedrijf dat kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen bundelt en daarmee garantie op uw schilderwerken afgeeft? Wij als Van Driel schilderwerken zijn schilders, glaszetters, behangers en specialisten in het vastgoedonderhoud die werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling, handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie.

Met onze garantie schilderwerken staan we in voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. En we bieden u optimale zekerheid over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en (nakomings-) garantie.

Wat houdt de OnderhoudNL Garantie in?

Dit houdt in dat Van Driel Schilderwerken in het bezit is van de juiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s. En dat we voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de erkenningsregeling. Wij passen altijd de algemene voorwaarden toe die zijn overeengekomen door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en brancheorganisatie OnderhoudNL. Op alle werkzaamheden geven we een garantie op de schilderwerken van twee tot vier jaar, afhankelijk van het type project. Mochten er toch werkzaamheden niet naar behoren zijn uitgevoerd, dan wordt dit behandeld door een externe geschillencommissie voor consumenten, waarbij de consument altijd tot € 10.000,- beschermd is.

Wat is OnderhoudNL?

OnderhoudNL is al ruim 140 jaar de enige brancheorganisatie in Nederland voor specialisten in vastgoedonderhoud. Daartoe behoren schilders, glaszetters en bijvoorbeeld ook bedrijven gespecialiseerd in renovatie, restauratie en totaalonderhoud. Onderhoud.nl zorgt ervoor dat wij de kwaliteit voor u blijven waarborgen, veilig werken, kunnen groeien als ondernemer, stappen maken in duurzaamheid en vooral Nederland mooi blijven houden. Van Driel Schilders- en Afwerkingsbedrijf vindt het belangrijk dat iedereen altijd de beste kwaliteit in onderhoud krijgt. En garantie op schilderwerken afgeeft. Daarom is OnderhoudNL-Garantie ons label voor consumenten, vve’s en de zakelijke markt. En daarnaast officieel merkhouder van De Winterschilder.

Schildersbedrijf van Driel, al sinds 1969 in het vak

Voor alle soorten schilderwerk, renovatie en afwerkingswerkzaamheden bent u bij van Schildersbedrijf van Driel uit Culemborg aan het juiste adres. Als erkend schildersbedrijf is het leveren van goede kwaliteit en service hét uitgangspunt voor onze werkzaamheden, al sinds 1969. Bent u op zoek naar kwaliteit en een persoonlijke benadering dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud maar uiteraard ook voor incidenteel schilder, behang en wandafwerking tot aan onderhoud en renovatie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en voor garantie op uw schilderwerken.

- Offerte aanvragen - 

Kleuradvies

Ons streven is om binnen en buiten met kleuren te werken waardoor u zich thuis voelt in uw omgeving. Voor de buitenruimte wil dit zeggen, dat ieder huis - opgebouwd uit stenen, modern of monumentaal - om een eigen kleur vraagt. Binnen kan er met verschillende materialen van wandafwerking en / of kleur een eigentijds of juist een monumentale uitstraling worden gegeven. Ook de meubels en stoffering in uw interieur spelen hierbij een rol. Wij geven u graag een kleuradvies en laten u graag de mogelijkheden van plafond- en/of wandafwerkingen zien. Een geruststellende gedachte dat dit altijd gepaard gaat met garantie op schilderwerken. Neem contact op.

Vakbekwame schilders horen bij garantie schilderwerken

U weet dat u een vakbekwame schilder moet inhuren voor uw project, maar waar betaalt u nu echt voor? Is een vakbekwame schilder iemand die net iets beter kan schilderen dan u, of een vakbekwame vakman die alle fijne kneepjes van het vak kent? U zult snel ontdekken dat dit het laatste is. En dat dit de grond is waarop wij garantie op de schilderwerken afgeven. Een schilder, ook wel huisschilder of gewoon schilder genoemd, is een bekwaam vakman in het schildersvak. Onze schilders bereiden, beschermen en transformeren uw interieuroppervlakken door materialen als verf en behang aan te brengen.