Behang en schildersbedrijf

Ziet u er tegenop om zelf te behangen of te schilderen? Heeft u hier graag een helpende hand bij die er voor zorgt dat alles spik en span geregeld wordt? Bij Van Driel Schilders & Afwerkingsbedrijf, erkend behang en schildersbedrijf te Deil, kunt u terecht voor precies datgene waar u naar op zoek bent. Ons team bestaat uit goed-opgeleide medewerkers die het vak in alle bekwaamheid verstaan. Wij helpen u graag om uw pand de schoonheid (terug) te geven die het verdient. Met liefde voor het vak, al meer dan 50 jaar.

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schilderwerk, renovatie en afwerkingswerkzaamheden. Naast het bieden van kwaliteit staat persoonlijke benadering hoog in het vaandel bij ons behang en schildersbedrijf. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de afronding.

Schilder- en behangwerken

U kunt ons in actie laten komen bij wandafwerking, zoals het behangen van woningen en kantoren maar ook voor schilderwerken, zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van glasweefsel met latex-systeem en het plaatsen van sierlijsten en rozetten op plafonds. Dit betekent dat wij uw bedrijfspand of woning in zijn geheel kunnen voorzien van wandbekleding, spuitwerk en verf. Onze werkzaamheden lopen vanuit onze locatie te Culemborg door het gehele land. Bekijk deze pagina voor een overzicht van onze uitlopende projecten.

Buiten- en binnenschilderwerk

Door weersinvloeden, de verschillende soorten materialen en kwaliteit van de ondergrond kan het onderhoud aan uw woning of pand per onderdeel verschillen. Het is een klus die tijd kost en waar veiligheid en zorgvuldigheid belangrijk zijn. Als erkend behang en schildersbedrijf staan wij garant voor een goede kwaliteit schilderwerk die het hout goed beschermt tegen houtrot. 

Binnenschilderwerk bestaat uit meer dan alleen het verven van de muren. Ook de trap, het plafond of soms zelfs de vloeren zijn wel eens toe aan een onderhoudsbeurt. Binnen is het handig om dit ongeveer elke zeven jaar te doen, waarbij het vaak de vochtige ruimtes zijn die een opknapbeurt nodig hebben.
Wij gebruiken bij voorkeur acrylverf omdat deze verf minder schadelijke stoffen bevat en beter is voor mens en milieu.

Behang en wandafwerking

Van Driel Schilders & Afwerkingsbedrijf heeft vele mogelijkheden in keuzes voor het aanbrengen van een wandbekleding/behang. De behangstyling die wij kunnen aanbrengen variëren van klassiek tot ultra modern en allerlei stijlen hier tussenin inclusief glasweefsels (glasvlies).
Als u kiest voor onze schilders dan kunt u verzekerd zijn van een gedegen aanpak. Zo bereiden wij iedere ruimte goed voor en voeren daarbij de nodige reparaties uit om ervoor te zorgen dat het behang zo lang mogelijk mee kan. Ook kunnen wij u helpen met het kiezen van de juiste kleur voor uw ruimte en welk behang of verf u het beste kunt gebruiken.

Advies aanvragen

Door de jaren heen hebben wij al veel ervaring opgebouwd. We hebben zeer veel tevreden klanten en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Daar halen we namelijk voldoening uit. Ook voor andere diensten kunt u overigens bij ons terecht. Daarbij kunt u denken aan glasschade verhelpen, buitenschilderwerk, wandafwerking, enzovoorts. U kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via onze website. Op deze pagina staat een formulier waarmee u ons rechtstreeks een mail kunt sturen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te bellen. Praat u liever face-to-face? Kom dan langs in onze winkel en wij voorzien u graag van advies!