Glaszetter Gelderland

Bent u op zoek naar een Glaszettersbedrijf in Gelderland? Neem dan contact met ons op. Wij leveren al uw beglazing en leveren kwaliteitswerk af. Onze vakmensen hebben kennis van de verschillende glassoorten. U ons inhuren voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Als schildersbedrijf hebben wij ervaring met het zetten van alle voorkomende soorten glas.

Van Driel Schilders- en afwerkingsbedrijf bedrijf is met meer dan 125 jaar activiteit in de branche uw ervaren glaszetter in Gelderland. Wij leveren en plaatsen alle soorten, maten en vormen glas. Zo kunt u kiezen uit dubbel of enkel glas maar ook uit figuurglas of veiligheidsglas.

Nieuw glas of glasschade, wij lossen het op

Ook kunt u bij uw glaszetter in Gelderland terecht voor schades. Bij glasschade plaatsen we zo snel mogelijk nieuwe beglazing of zorgen wij voor een tijdelijke voorziening. Van Driel Schilders- en afwerkingsbedrijf zorgt ervoor dat u verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Kijkend naar uw wensen en budget zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Voor onze glaszetters, die al jarenlange ervaring en vakkennis hebben, is het dan ook geen enkel probleem om een fraai en duurzaam eindresultaat op te leveren. Ook zijn wij gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden bij oude panden, woningen en kerken.

Erkende Glaszetter in Gelderland

Onze glasmonteurs zijn actief en voeren dagelijks door héél Gelderland glasreparaties uit. In veel gevallen plaatsen wij direct nieuw glas. Als dat onmogelijk blijkt, dan zorgen wij voor een noodvoorziening. Wilt u uw glasschade herstellen? Dankzij onze glasservice zijn wij bij ruitschade supersnel bij u ter plaatse. Na uw melding komen we direct in actie. Zoekt u een ervaren glaszetter of glashandel in Gelderland? Bel ons gerust voor hulp en/of advies op 0345 – 510425.

Wij bewerken, leveren en plaatsen glas

Als glaszetter in Gelderland leveren wij in de regio Gelderland ouderwets vakmanschap. Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide glaszetters staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit.

Wij herstellen inbraakschade en ruitschade bij calamiteiten, maar zijn ook gewoon goed en scherp geprijsd met dubbelglas en isolatieglas. Wij leveren naast vensterglas (enkel glas, dubbel glas, inbraak werend gelaagd glas) ook figuurglas en andere glassoorten voor in en rond uw woonhuis of bedrijf.

Garantie

Voor uw zekerheid bieden wij op dubbel glas maar liefst vijftien jaar garantie inclusief montage. Kies voor zorgeloos genieten en laat glas door de glaszetters van Van Driel Schilders- en afwerkingsbedrijf in Gelderland vervangen. Hebt u een glaszetter nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op en ervaar de goede service en kwaliteit van onze glasservice. Wilt u glasschade melden of glas bestellen? Bel naar 0345 – 510425 of vul de offerte-aanvraag hieronder in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk.