Onderhoudscontract schilderwerk

Bij Van Driel Schilders & Afwerkingsbedrijf bedrijf zorgen we er graag voor dat uw woning in topconditie blijft. We komen daarom ook uw kozijnen en ander houtwerk schilderen, binnen en buiten. Het is ook mogelijk een onderhoudscontract schilderwerk af te sluiten op het onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

Het schilderwerk van uw woning heeft veel te verduren onder de Nederlandse weersomstandigheden. Goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een betere conditie van het houtwerk en het zorgt natuurlijk voor een verzorgde uitstraling. We bieden u daarvoor graag diverse schilderdiensten, voor binnen en buiten:

• Traditioneel schilderwerk
• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Onderhoudscontract schilderwerk

Garanties
Onze ervaren schilder komt altijd eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken welke schildertechniek het beste bij uw object past. Daarna ontvangt u binnen enkele dagen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor het schilderen van uw woning of bedrijfspand. Dat kan ook inde vorm van een onderhoudscontract schilderwerk. Schildersbedrijf Afwerkingsbedrijf van Driel geeft garanties. U bent dus verzekerd van vakmensen, die weten wat ze doen en wat nodig is voor een stralend en duurzaam resultaat.

Onderhoud en renovatie
Wij leveren maatwerk en maken gebruik van de beste producten en gereedschappen om de opdracht vakkundig uit te voeren. Indien er houtrot aanwezig is aan uw woning / pand kunnen wij dit in overleg met u herstellen / renoveren. U kunt met Schilders & Afwerkingsbedrijf van Driel een overeenkomst aan gaan voor meerdere jaren om uw onroerend goed te beheren en zodoende geld te besparen. Met andere woorden een onderhoudscontract schilderwerk. Kijkt u voor meer informatie bij meerjarenplan. Wilt u weten of uw woning/ pand geschilderd moet worden doe dan alvast de onderhoudstest.

Binnenschilderwerk
Naast buitenschilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor binnenschilderwerk, zowel muren als houtwerk. Dit doen we op de traditionele manier met roller en kwast, maar we hebben ook andere technieken in huis. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. We informeren je graag over de opties en ook die van een onderhoudscontract schilderwerk. Dat is per definitie maatwerk, dus is het zinnig om daar een afspraak over te maken. Bel ons en we leggen het u haarfijn uit. In de wintermaanden profiteert u van onze scherpe wintertarieven.

Onderhoudscontract schilderwerk
Naast het eenmalig bijwerken van schilderwerk kunt u ook kiezen voor ons onderhoudscontract schilderwerk. Met dit onderhoudscontract zetten we uw woning bij aanvang van het abonnement volledig in de verf. Daarna wordt het regelmatig onderhouden. Met dit abonnement betaalt u vijf jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van btw-wijzigingen). Dit is dus een handig pakket waarbij u niet elke keer met nieuwe offertes te maken hebt en u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Uw pand laten schilderen
Hebt u interesse in één van onze schilderdiensten? Dan laten wij onze ervaren schilder bij u langskomen om uw wensen te bespreken. We kunnen bijvoorbeeld grote klussen (buiten)schilderwerk op een speciale wijze aanpakken. Maar voor sommige onderdelen blijft traditioneel schilderwerk de beste manier. Daarom bepalen we samen met u de beste methode die aansluit op het soort schilderklus, uw wensen en budget. Op basis daarvan maken we een voorstel op maat voor een onderhoudscontract schilderwerk voor het schilderen van uw woning / bedrijfspand.

Offerte aanvragen
Is uw pand toe aan een onderhoudscontract schilderwerk of sowieso aan een schilderbeurt? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wilt u nog meer weten over onze schildertechnieken of het schilderabonnement? Belt u ons dan.

Over het onderhoudscontract schilderwerk
De offerte die u van ons krijgt, geldt voor normaal schilderwerk onder normale omstandigheden, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk voorkomen dat we bij de eerste onderhoudsbeurt onvoorziene omstandigheden tegenkomen. Mocht dit voorkomen dan zullen we in overleg met u bepalen tegen welke kosten we het kunnen herstellen. De maandprijzen van het schilder abonnement blijven vijf jaar hetzelfde. Daarna brengen we opnieuw een offerte uit. Het vaste maandbedrag is exclusief btw. De btw-kosten kunnen wel variëren. Gaat u verhuizen en hebt u een abonnement, dan ontvangt u van ons een eindafrekening. Het is ook mogelijk dat de nieuwe bewoners uw onderhoudscontract schilderwerk overnemen. Zegt u om een andere reden tussentijds op, dan ontvangt u ook een eindafrekening.

Onderhoudscontract schilderwerk