Betonlook schilder

U komt betonlook geschilderde wanden steeds vaker tegen. Veel huizen en bedrijven hebben één of meerdere muren in deze stijl. Een muur in de betonlook oogt robuust en stijlvol. Een muur in de betonlook is niet echt van beton: de beton-uitstraling wordt verkregen door het schilderen met speciale betonlook-verf. De vakmensen van Van Driel Schildersbedrijf hebben hier ruime ervaring mee. 

Het schilderen van één of meerdere muren met betonlook verf kan in tegenstelling tot wat u misschien zou verwachten juist erg warm en gezellig ogen. De betonlook veelzijdig en combineert heel mooi met materialen als hout, glas, metaal en leer. De betonverf trend is een succes in de woonkamer maar ook voor slaapkamers, badkamers en keukens is zij uitermate geschikt. In keuken en badkamers staat een betonnen muur, vloer of plafond erg mooi. Voor natte ruimtes hebben wij speciale waterdichte stuc. Ook in uw keuken kan een achterwand in de betonlook een mooie eneen praktische optie zijn.

Wanneer u ons benadert voor betonlook schilderwerk doorlopen de volgende stappen:

Advies:  op locatie beoordelen wij de klus en geven u een advies op maat.
Heldere offerte: u ontvangt een heldere offerte voor uw schilderwerk
Uitvoering: Professioneel van a tot z. Van af de voorbereiding, het uitvoeren van kwalitatief schilderwerk en het opgeruimd opleveren.

meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u verder.