Behang en schildersbedrijf offerte

Behang- en schildersbedrijf offerte

Bent u op zoek naar een ervaren en degelijk behang- en schildersbedrijf? Dan vindt u bij van Driel Behang- Schildersbedrijf precies wat u zoekt. We zitten al sinds 1969 in het vak, dus we hebben een schat aan expertise opgebouwd. Daar kunt u uw voordeel mee doen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor alle soorten schilderwerk, renovatie en afwerking bent u bij  Schildersbedrijf van Driel uit Culemborg aan het juiste adres. Als erkend schildersbedrijf is het leveren van goede kwaliteit en service hét uitgangspunt voor onze werkzaamheden. Wij zijn pas tevreden als u het bent. 

Juiste partner als behang- en schildersbedrijf

Bent u op zoek naar kwaliteit en een persoonlijke benadering, dan hebt u in ons als behang- en schildersbedrijf de juiste partner. U kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud maar uiteraard ook voor incidenteel schilderwerk, behangklussen en wandafwerking tot aan onderhoud en renovatie. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw behang- en schildersbedrijf voor wandafwerking

Voor behang- en wandafwerking heeft Schildersbedrijf Afwerkingsbedrijf van Driel talloze mogelijkheden in keuzes voor het aanbrengen van een wandbekleding / behang. De behangstyling die wij als behang- en schildersbedrijf kunnen aanbrengen varieert van klassiek tot ultra modern en allerlei stijlen hier tussenin, inclusief glasweefsels (glasvlies). Dus ook het plakken van uw behang en de afwerking van uw wanden zijn bij ons in goede handen.

Kan uw pand er weer stralend en nieuw uitzien?

Dat kan zeer zeker. Op die vraag leveren wij dan ook antwoord in de vorm van gericht advies over kleur- en materiaalkeuze voor de afwerking. U geeft uw interieur een sfeervolle en vertrouwde uitstraling die bij u en uw pand past. Voor dat doel kunnen wij uw muren voorzien van behang of structuurverf, glasweefsel met latex-systeem of sauswerk. Als toevoeging aan uw wensen kunnen wij uw wanden en plafonds van een nieuwe aanblik voorzien met sierlijsten en rozetten. Natuurlijk letten wij als behang- en schildersbedrijf zo veel mogelijk op het milieu tijdens ons werk. Onze voorkeur bij binnenschilderwerk ligt dan ook bij producten die op waterbasis geproduceerd zijn. Dat is beter voor het milieu en gezonder voor u en onze schilders.

Onderhoudscontract

Het is voor u bij ons behang- en schildersbedrijf mogelijk om een meerjarenplan af te sluiten op het onderhoud van uw woning / pand. Voor meer informatie kunt u ons mailen of telefonisch bereiken. 

Onderhoudstest

Behang- en schildersbedrijf Van Driel heeft een eenvoudige check list ontwikkeld voor u om de staat van het hout aan uw woning te controleren. 

1.Vertonen uw kozijnen barsten en scheuren? Barsten en scheuren in het hout ontstaan door een sterke werking, veroorzaakt doordat water plaatselijk kan indringen. Barsten komen vooral voor op liggende delen van kozijnen en de hierop aansluitende raam- en deurstijlen. Scheuren komen voornamelijk voor in de lengterichting van de houtdraad.

2.Zijn er open verbindingen ontstaan in uw kozijnen? Door het zwel- en krimpgedrag van het hout kunnen verbindingen van kozijnen uit elkaar getrokken worden, waardoor naden ontstaan, die vocht toelaten. Hierdoor ontstaat houtrot. Komt vooral voor bij de aansluitstijlen tussen de kozijnen en dorpels.

3.Poedert de verf af van uw kozijn, raam en/of deur? Door de Uv-straling wordt de verf in de loop van de jaren aangetast. Op den duur komen pigmentdeeltjes los aan de oppervlakte te liggen. Dit verschijnsel heet afpoederen.

4.Hebt u uw huis gecontroleerd op houtrot? Door vocht, schimmels en zuurstof kan hout worden aangetast, waarbij de sterkte en duurzaamheid verloren gaan. Houtrot ontstaat wanneer vocht langdurig 'vrij spel' heeft op de ondergrond. Let op: dit kan van buitenaf, maar ook heel goed van binnenuit zijn. Bijvoorbeeld door een bouwkundig gebrek.

Uw score

Ja bij vraag 1 en 2: het onderhoud aan uw huis vertoont gebreken.

Ja bij vraag 3: het schilderwerk aan uw huis is verouderd.

Ja bij vraag 4: er is dringend groot onderhoud nodig.

Vanzelfsprekend kunt u bij uw behang- en schildersbedrijf terecht voor advies over, inspectie van en nader onderzoek naar alle bovengenoemde gebreken.

Contact

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, een offerte aanvragen of advies over het onderhoud van uw woning, kantoor of bedrijfspand? Is er inderdaad dringend groot onderhoud nodig? Neem dan telefonisch contact met uw behang- en schildersbedrijf op via 0345 - 510425 of stuurt u ons een mail naar info@vandriel-schildersbedrijf.nl. We staan u graag te woord.