Onderhoudsplan schilderwerk

Bent u op zoek naar een gedegen onderhoudsplan voor het schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand? Bij Van Driel Schilders & Afwerkingsbedrijf bedrijf zorgen we er graag voor dat uw woning in topconditie blijft. We komen daarom ook uw kozijnen en ander houtwerk schilderen, binnen en buiten.

Het is dus mogelijk om dit op basis van een onderhoudsplan schilderwerk te doen. Hiermee sluit u een onderhoudscontract af op het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Dit is raadzaam want het schilderwerk van uw woning heeft veel te verduren onder de Nederlandse weersomstandigheden.

Diensten

Goed onderhouden schilderwerk zorgt voor een betere conditie van het houtwerk en het zorgt natuurlijk voor een verzorgde uitstraling. We bieden u daarvoor graag een onderhoudsplan schilderwerken voor diverse diensten. Voor zowel binnen als buiten:

Traditioneel schilderwerk
Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Onderhoudscontract schilderwerk

Garanties

Onze ervaren schilder komt altijd eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken welke schildertechniek het beste bij uw object past. Daarna ontvangt u binnen enkele dagen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor het onderhoudsplan van het schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand. Schildersbedrijf Afwerkingsbedrijf van Driel geeft garanties. U bent dus verzekerd van vakmensen, die weten wat ze doen en wat nodig is voor een stralend en duurzaam resultaat.

 

Onderhoud en renovatie

Wij leveren maatwerk en maken gebruik van de beste producten en gereedschappen om het met u overeengekomen onderhoudsplan schilderwerk vakkundig uit te voeren. Indien er houtrot aanwezig is aan uw woning / pand kunnen wij dit in overleg met u herstellen / renoveren. U kunt met Schilders & Afwerkingsbedrijf van Driel een overeenkomst aan gaan voor meerdere jaren om uw onroerend goed te beheren en zodoende geld te besparen. Met andere woorden een economisch onderhoudsplan schilderwerk. Kijkt u voor meer informatie bij meerjarenplan. Wilt u weten of uw woning/ pand geschilderd moet worden doe dan alvast de onderhoudstest.

Binnenschilderwerk

Naast buitenschilderwerk kunt u bij ons ook terecht voor binnenschilderwerk, voor zowel muren als houtwerk. Dit doen we op de traditionele manier met roller en kwast, maar we hebben ook andere technieken in huis. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. We informeren u graag over de opties en ook die van een onderhoudsplan schilderwerk. Dat is per definitie maatwerk, dus is het zinnig om daar een afspraak over te maken. Bel ons en we leggen het u haarfijn uit. In de wintermaanden profiteert u van onze scherpe wintertarieven.

Onderhoudsplan schilderwerk

Naast het eenmalig bijwerken van schilderwerk kunt u ook kiezen voor ons onderhoudsplan schilderwerk. Met dit onderhoudscontract zetten we uw woning bij aanvang van het abonnement volledig in de verf. Daarna wordt het regelmatig onderhouden. Met dit abonnement betaalt u vijf jaar lang een vast bedrag per maand (onder voorbehoud van btw-wijzigingen). Dit is dus een handig onderhoudsplan schilderwerk waarbij u niet elke keer met nieuwe offertes te maken hebt en u nergens meer naar om hoeft te kijken.

- Vraag een offerte aan - 

Uw pand laten schilderen

Hebt u interesse in één van onze schilderdiensten? Dan laten wij onze ervaren schilder bij u langskomen om uw wensen te bespreken. We kunnen bijvoorbeeld grote klussen (buiten)schilderwerk op een speciale wijze aanpakken. Maar voor sommige onderdelen blijft traditioneel schilderwerk de beste manier. Daarom bepalen we samen met u de beste methode die aansluit op het soort schilderklus, uw wensen en budget. Op basis daarvan maken we een voorstel op maat voor een onderhoudsplan schilderwerk voor het schilderen van uw woning of bedrijfspand.

Offerte aanvragen

Is uw pand toe aan een onderhoudscontract schilderwerk of sowieso aan een schilderbeurt? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan. Wilt u nog meer weten over onze schildertechnieken of het schilderabonnement? Neem contact op.

Over het onderhoudsplan schilderwerk

De offerte die u van ons krijgt, geldt voor normaal schilderwerk, onder normale omstandigheden, zonder verborgen gebreken. Het kan namelijk voorkomen dat we bij de eerste onderhoudsbeurt onvoorziene omstandigheden tegenkomen. Als dit voorkomt, dan zullen we in overleg met u bepalen tegen welke kosten we het kunnen herstellen. De maandprijzen van het schilder blijven vijf jaar hetzelfde. Daarna brengen we opnieuw een offerte uit. Het vaste maandbedrag is exclusief btw. De btw-kosten kunnen wel variëren. Gaat u verhuizen en hebt u een abonnement, dan ontvangt u van ons een eindafrekening. Het is ook mogelijk dat de nieuwe bewoners uw onderhoudsplan schilderwerk overnemen. Zegt u om een andere reden tussentijds op, dan ontvangt u ook een eindafrekening.

Vast is vast

Met een onderhoudsplan schilderwerk komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Zelfs inflatie is er in opgenomen; met vast bedoelen we dan ook echt vast. Weet u nu al wat een schilderbeurt over vijf jaar gaat kosten? Met een onderhoudsplan schilderwerk weet u zeker dat u de komende jaren nog net zoveel per maand betaalt als de voorgaande maanden. Vraag vandaag nog uw onderhoudsplan schilderwerk aan bij Van Driel Schilders- en Afwerkingsbedrijf.

- Bekijk onze projecten -

Wie komt er bij mij schilderen?

De ene schilder is de andere niet. Maar hoe weet u van tevoren dat een schilder een goede schilder is? Iemand die het vak verstaat, zorgvuldig werkt en ook de boel weer netjes bij u achterlaat?

Bij Van Driel Schilders- en Afwerkingsbedrijf werken we met zorgvuldig geselecteerde vakschilders uit uw regio. Zij beschikken over aantoonbare vakbekwaamheid en voldoen aan alle kwaliteitseisen die vanuit OnderhoudNL Garantie aan ons worden gesteld.

Wat zijn de voordelen van een onderhoudsplan schilderwerk?

Met ons onderhoud voor het schilderwerk bent u in één keer voor jaren van alle zorgen af. U heeft er zelf geen omkijken meer naar. Onze vakschilders zorgen ervoor dat uw schilderwerk perfect wordt verzorgd. Ook als u er zelf even niet aan denkt. Want: ieder zijn vak. Daarom brengen we een auto regelmatig voor onderhoud naar de garage en gaan we elk halfjaar naar de tandarts. Of laat u dat door een klusjesman doen? Of kiest u voor een professional die zijn vak verstaat?